Zijn mensen bereidt hun oprit te delen?

Zijn mensen bereidt hun oprit te delen?

Opritten staan vaak vrij, dit zijn ook gewoon parkeerplekken. Zouden mensen hun oprit als openbare parkeerplekken beschikbaar stellen?

Points

Vind dit een inbraak op mijn privacy, mijn oprit hoort bij mijn huis. Anderen zouden hier geen gebruik van mogen maken.

Wanneer ik mijn oprit niet in gebruik heb, zouden er best mensen gebruik van maken. Ik weet dat parkeren in het centrum best moeilijk en duur kan zijn.

Wanneer ik op vakantie ga, vraag ik aan mijn buren of ze hun tweede auto bij ons op de oprit kunnen zetten. Zo hoop ik inbraak te voorkomen door middel van het idee te geven dat we gewoon thuis zijn. Zou dit ook prima vinden als iemand mijn oprit wil gebruiken wanneer ik een dagje naar werk ben.

Zolang mensen er geen misbruik van maken, zou ik mijn oprit wel willen delen met mensen. Mijn huis is goed beveiligd, dus voor inbraak ben ik niet bang.

Hoe zien jullie dit precies voor je? Ik heb een oprit, maar het idee dat dit een openbare parkeerplek zou worden zit me niet zo. Het is de plek voor mijn auto. Ik zou niet thuis willen komen met een onbekende auto op mijn oprit en zelf met het probleem zitten een parkeerplek te zoeken.

Ik heb op mijn oprit plek voor twee auto’s, maar heb zelf maar een auto in bezit. Ik laat regelmatig vrienden/familie gebruik maken van deze extra plek, omdat ik dicht bij de stad woon. Snap dat het voor onbekenden ook fijn zou zijn om hier gebruik van te maken, maar zou er zelf ook wel iets voor terug willen.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information